За нас

Сè за коли е група создадена од млади ентузијасти со огромна страст кон автомобилизмот, која за кратко време прерасна во наше секојдневие па, понесени од магијата која ја чувствуваме зад воланот, го креаиравме овој информативен веб портал во Македонија.
Што да очекувате од Сè за коли?
  • Нашата пасија и посветеност кон иновацијата во автомобилската индустрија, каде што секоја новост од најголемите гиганти во индустријата ја очекувме со нетрпение, ќе биде објавена и достапна за македонската јавност.
  • Оригинална содржина која е напишана исклучиво од нашиот тим, конструктивни анализи и споредби на автомобили, како и тест возења кои може да ги погледнете на нашиот YouTube канал. 
  • Интервјуа и изјави од македонски експерти во индустријата, како и вљубеници во автомобилизмот, сето тоа со голем акцент на електричните возила, како и моменталната инфраструктура во нашата држава.
​​Следете нè на Facebook и Instagram за редовно да ги добивате нашите постови и да бидете во тек со сите најнови случувања и настани во светот на автомобилизмот.
Сите фотографиии се наши или превземени од официјалните медиски сајтови на производителите.