Volkswagen со емоционално видео ја испраќа легендарната Буба.

2019 беше последна година на производство на Volkswagen “Буба”, автомобил кој беше составен дел на многу животи и движења, а до ден денс ужива култен статус.

Можеби третата генерација ќе биде и последна, но “Бубата” ќе биде незаборавна за многу генерации.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *