ŠKODA освои шест награди „Семеен автомобил на годината“ во изборот на читатели на АУТО Штрасенверкер

OCTAVIA COMBI освои награда за „Најдобар дизајн“ OCTAVIA COMBI и SUPERB COMBI ја освоија наградата за „Најдобра технологија“ SUPERB COMBI

Read more

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус?

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е

Read more