Пристигна новиот Volkswagen ID.4 во салонот на Porsche Macedonia

ID.4 импресионира со својата сеопфатност, ефикасниот електричен погон, пространата внатрешност, најсовремените системи за помош на возачот и динамичниот дизајн кој

Read more