ŠKODA освои шест награди „Семеен автомобил на годината“ во изборот на читатели на АУТО Штрасенверкер

OCTAVIA COMBI освои награда за „Најдобар дизајн“ OCTAVIA COMBI и SUPERB COMBI ја освоија наградата за „Најдобра технологија“ SUPERB COMBI

Read more